2 Haziran 2014 Pazartesi

Ev Tadilatı



Kiremit ÇatıAnkarada ve çevre ilçelerinde dekorasyon adına tüm iş ve işçilikleri yapmakta olan firmamız yıllardır tadilat ve dekorasyon hizmetleri vermektedir.Sizlerin memnuniyeti ve temiz işçiliği prensibimiz olarak benimsemiş olduğumuzu yaptığımız işler yapacaklarımızın teminatı olarak göstermekteyiz.Kaliteli bir iş istiyorsanız eğer sıradan kişi ve kurumlara güvenmemenizi tavsiye etmekteyiz.Sitemiz Üzerindenİletişim sağlayabilir tüm konu ve işler hakkında bilgi alabilir ayrıca referanslarımızada göz atabilirsiniz.
Tadilat işleri ve dekorasyon uzmanlık, eğitim gerektirir. Biz bu işi bilerek ve severek yapıyoruz. Konusunda uzman kadromuz ve deneyimli ustalarımızla işlerimizi kaliteyle sunuyoruz. Dekorasyon ve tadilat işlerinizi bize bırakın. Zamanında teslim, uygun fiyat garantisi veriyoruz. Deneyimli personelimiz yerinde keşif yaptıktan sonra istediğiniz kalitede malzemeyle, istediğiniz bütçede tadilatınızı yapıyor. Yaptığımız işin sorumluluğunu alıyoruz.

Eskiden ustalarla tek tek uğraşmak zorunda kalıyordunuz.Şimdi tek bir telefonla işinizin tüm yükünden kurtuluyorsunuz. Tadilat ve onarım işleri can sıkıcı, sorunlu işler olmaktan çıkıyor. Birebir yerinde A dan Z ye tüm işlerinizi bize gönül rahatlığıyla teslim edebilirsiniz. İster evinizin boya badana sı olsun ister anahtar teslim tadilat işleri olsun hepsine talibiz. İşi nasıl fiyatlandırdığımızı, hangi malzemeyi nekadar kullandığımızı, malzeme seçimlerimizi birebir görebileceksiniz. Sadece işin karşılığında fiyat söyleyenlerden değiliz, neye nekadar para verdiğinizi görüyorsunuz.
Ankaranın öncü ve ileri gelen firmalarından olan Ankara Sefa Dekorasyon'da belirli iş ve işçilikler sırasıyla;

  1. Isı Yalıtımı
  2. Çatı Yapımı
  3. Cephe Yalıtımı
  4. Cephe Tadilatı
  5. Villa Tadilatı
  6. Komple Ev Tadilatı
  7. Komple Villa Tadilatı
  8. Anahtar Teslim Tadilat ve Dekorasyon ( Evinizde Tesisat,Dekorasyon,Boya,Alçı vb. Tüm İşçilikler Tek Elden Yapılmaktadır.)
  9. Çatı Yalıtımı
  10. Su Yalıtımı
  11. Ses Yalıtımı
  12. Bahçe Düzenlemesi (Peyzaj)
  13. Çatı Tadilatı



0 yorum: