17 Nisan 2016 Pazar

Ankara Ses Yalıtımı

ANKARA SES YALITIMI 
Temel ilkemiz hedefe kaliteli ve süratli bir şekilde ulaşarak MUTLAK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ yaratmak ve sınırsız hizmet anlayışını kalıcı bir işbirliği ile sürdürmektir.

Şirketimizin ana prensipleri; doğru hizmet sunmak, verimlilik, hızlı üretim ve yaratım ile müşterilerinin beklentilerine cevap verebilmektir. Temel ilkemiz hedefe kaliteli ve süratli bir şekilde ulaşarak MUTLAK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ yaratmak ve sınırsız hizmet anlayışını kalıcı bir işbirliği ile sürdürmektir. PROMİM AKUSTİK, bu amacı gerçekleştirmek düşüncesi ile yola çıkarak, Ankara’da ve Türkiye’de tasarım ve dekorasyon gibi konularda alanlarında deneyimli, profesyonel eğitim ve teknik alt yapısı ile seçkin müşterilerine farklı ve kaliteli hizmet verme yönünde çalışmalarını sürdürmektedir. PROMİM AKUSTİK , Ankara ses yalıtmı ve ses yalıtım alanlarındaki deneyimi ve teknik ustalığı ile müşterilerinin taleplerini doğru algılamaya büyük önem verir. Hızlı, çok yönlü, yaratıcı ve disiplinli düşünce ile alternatif çözümler sunarak sizlere minimum zamanda maksimum verimlilik sağlar.

PROMİM AKUSTİK olarak ankara’da ses yalıtımı konusunda çözüm odaklı olarak çalışmaktayız. Yaptığımız işlerde hem maliyeti düşürme hem de yapılan işten en yüksek verimi almak birinci hedefimizdir. Ses yalıtımı çok özellikli bir iştir her iş ayrı bir çözüm ister her mekana ayrı ürün ve ayrı uygulama gerektirmektedir.



PROMİM AKUSTİK  ses izolasyonu sektörüne getirmiş olduğumuz kurumsal ve yenilikçi çözümlerle iş yaptığı müşteri ile güvene dayalı bir ilişki tesis ederek kısa sayılabilecek bir sürede ses yalıtımı sektöründe lider firma konumuna yükselen, ancak bu konumunu koruyabilmenin yolunu, kendisini sürekli geliştirmek ve yenilemekte arayan kurumsal firmamız yaşadığı dönüşümdeki en büyük paya sahip olduklarını bildiği müşterileri ve iş ortakları ile bu süreci paylaşmaktan mutluluk ve gurur duymaya devam edecektir.



                           

VİZYONUMUZ

– Yaparız dediğimiz her projede en iyisini yaparak lider marka olmak.



MİSYONUMUZ

– Önce insan,

– Önce çözüm,

– Güven ve kalite odaklı olmak
– İnşaat sürecini hızlandırıcı çalışanlarıyla.
– Müşteri beklentilerini memnuniyete taşır.
– Sosyal sorumluluk bilinci ve yaşam kalitesini yükseltmek için çevresine değer katar.

PROMİM AKUSTİK | SES YALITIMI | ANKARA SES YALITIMI 

WEB SİTE : http://www.sesyalitimi.tv

E-Mail : info@promimdekorasyon.com

0 yorum: