18 Mayıs 2016 Çarşamba

Ankara Ses Yalıtımı

Makina Dairesi Ses Yalıtımında Içten Çözüm
Sesin olumsuz etkilerini eksilmek için Ses Izolasyon Uygulamaları yapılmaktadır.Hem çevresel ayrıca de sağlık durumu sebeplerinden dolayı bir fazla yerde ses izolasyonu yapılmaktadır. Hava geçiş çıkması maddi bariyer kaybına uğradığı bir mekanda ses yayılma önünde gelir . Ses çarpanı kilitli ses geçirmez malzeme kullanılmış ve yuttu . Ne iş uygulamaları ve buna kadar kayma hızı artar kullanılan ürünlerin ses kalitesini yaptı . Ses sık toplanan malzemenin yönünde hareket mümkün değildir.
Ses izolasyon uygulamaları genel olarak mekanın özelleğine, ses kaynağının durumu ve başvuru formu imkanlarına tarafından değişik yalıtımın yapılabilmesi için çözüm sağlamaktadır. Amaçları var olan bütün sesleri azaltarak can sıkıcı özelliklerini ortadan kaldırmaktır. Bir çok yerde sesin rahatsız edici özelliği ses izolasyon malzemeleriyle engellenebilmektedir. Hayat alanlarındaki makineler ya da öteki faktörler sesin giderek rahatsız bir hal almasına sebep olmaktadır. Ses İzolasyonu Uygulamaları; binalarda, ev stüdyo, ses kayıt stüdyosu, TV ve radyo stüdyoları, dış cehpe, makine odaları, jeneratör odaları, asansör odaları, asansör odaları, hidrofor dairesi, kazan dairesi,sunum odası, buluşma salonları gibi alanlarda kullanılmaktadır.
SES IZOLASYON SÜNGERLERİ | SES YALITIM MALZEMESİ
Akustik bariyerli ses yalıtım süngerleri hava doluşumlu ve hava boşluklu izolasyonlu duvarlarda daha etkin ve daha iyi ses yalıtım çözümü sunmaktadır. Akustik ses izolasyonu karşılayan etraf akustiğini aranjör ses izolasyon malzemeleridir. Bu süngerleryanmaz özellikte poliüretan veya melamin hammaddeden yapılmış , bariyerli ses yalıtım süngerleridir. Ses yalıtım süngerleri, ortamdaki rahatsız edici sesleri yok etmeyi sağlar. Yankı süngerlerin Piramit,Labirent,Yumurta ve Spesiyal gibi yüzey çeşitleri mevcuttur.Genellikle siyah renktedirler.ISO_TSE kalite belgelere dayanan yanmazlık sertifikalı ürünlerdir.
SES İZOLASYONU NEDİR VE NASIL YAPILMALIDIR ?
Çift akustik ses yalıtım süngeri arasına, doğal kauçuk bariyer yerleştirilerek iletkenliği minimize edilmiş bu izolasyon süngerleri, kirlenmeye ( yağ , toz ) alüminyum folyolar ile kaplanmaktadır. Ses izolasyon değerlerine paralel olarak ürün güçlendirilmektedir. Prpfesyonel bir yat marine yalıtım ürünü olup yüksek ses yutum değerlerine sahiptir. Ses yalıtımın kalitesini iletkeinliği düşürmeye yarayan kauçuk ses izolasyon bariyeri kullanarak sağlanmaktadır.Sesi En İyi Yutabilen Yalıtım Malzemelerinden Biri Olan ‘ Echobone Bondeks ‘ Özellikle Yankı Düzenlemelerde Kullanılır. EN ISO Standartlarına Kadar %60-90 Değerleri Arasında Ses Yalıtımı Sağlar. Ses Yalıtımı ve İzolasyonuna Ihtiyaç Duyulan Hertürlü Tavan Duvar ve Zemin Ses Yalıtımında Başka Titreme Giderici ve Geçirgen Olamyan Ses Izolasyon Malzemeleri İle Birlikte Kullanılmaktadır.
ZEMİN KAUÇUK MANTAR ŞİLTE DARBE TITREME ÜRÜNLERİ
Evinizde ki gürültülerden rahatsız oluyorsanız Zemin Ses Yalıtımı ürünü etkili bir zemin ses yalıtımı sağlamaktadır.Zemin Ses Yalıtımı özelliklerinden birisi, ana zemin ve kaplama malzemesi arasında oluşan gerilmeleri değil etmektedir.Zemin Ses Yalıtımı çatlakları köprüler ve güvenli bir döşeme imkanı sunmaktadır.Yapılardaki gürültüyü durdurmak için ses yutucular, ses bariyerleri, sönümleyiciler ve titreşim önleyiciler kullanılır.Katlar arası ses yalıtımı, etraf seslerinin ve darbe seslerinin iki kat aralarında geçişini önlemeyi ve yaşanılan mekandaki topuk sesini kesmeyi hedefler. Bunun için şap aşağı veya döşeme altında bir ses yalıtım malzemesi göstermek gerekir.

0 yorum: